Nieuwe ster

“Je geeft leuk training, hebt goede ideeën en je schrijft aardig’, waarom schrijf je dat niet op met een blog of zo? Anderen mogen dit best weten”.
Dat zei een bevriende trainster tegen mij.
Ok, dus begin ik daar nu mee.

Wie ben ‘ik’?

Ik ben René Marcel Ponneker, eigenaar van Pontrain, trainer groepsdynamica en teambuilding en gecertificeerd trainer Ervaringsleer. Ik geloof in leren door ondervinden. Dat vind je terug in het aanbod van Pontrain: levendige trainingen met het accent op  doe- activiteiten.
Uit eigen ervaring weet ik welke aspecten binnen teams en groepen belangrijk zijn. Als ICT project- en teamleider werkte ik jarenlang  met  teams. En had ik te maken met  diverse belangen, deadlines en doelen.
Ik heb teamprocessen meegemaakt en aangestuurd en de nodige trainingen gevolgd op het gebied van  communicatie, interactie en groepsdynamica.
Binnen Scouting Nederland heb ik 14 jaar trainingen gegeven aan leidinggevenden en hun trainers. Vanuit deze scoutingachtergrond gebruik ik veel oefeningen om theorie te verduidelijken en cursisten fris te houden.

Wat krijg je?
Op het blog (Pontrain) lees je over relevante trainingsonderwerpen, cases op het gebied van groepsdynamica en methodieken. Afgewisseld met ervaringen, meningen en oefeningen. Als afsluiter een computertip
Wellicht ken je sommige onderwerpen al. Kies en lees wat het beste bij je past.

Waarom een blog?
Mijn doel is kennis delen en methodieken en activiteiten verbeteren. Want iets kan nu goed werken, maar is dat morgen nog zo?Ik ben benieuwd naar jouw mening. Reageer via e-mail of twitter.
Maandag een blog over Presenteren

ICT- tip
Microsoft Office:
Teksten cursiveren, dikgedrukt of onderstrepen. Je kunt dit doen door een tekst te selecteren met je muis en dan op een ikoontje klikken. Maar het kan ook, na selectie, met een toetsencombinatie, dat is net wat sneller:
Steeds twee toetsen tegelijk:
Dikgedrukt: de CTRL toets en de letter B ( van het Engelse ‘Bold’)
Schuingedrukt: de CTRL toets en de letter I ( van het Engelse ‘Italics’)
Onderstreept: de CTRL toets en de letter U ( van het Engelse ‘Underline’).

0 Odpovede to “Nieuwe ster”  1. Pridaj komentár

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s
Pontrain zastáva živé tréningy skupinovej dynamiky a teambuildingu a koučing začínajúcich podnikateľov: čo teraz!. Blog Pontrainu ponúka argumenty z oblasti koučingu a skupinovej dynamiky. Pontrain sa chce deliť o poznatky, prezentovať dojmy a prispieť k inovovaniu a vylepšovaniu metodík. Každý blog hovorí o jednej téme, čo s ňou robí Pontrain a čo môžete urobiť vy.

Linkedin

Twitter

Facebook

Website Pontrain.nl


%d blogerom sa páči toto: